Café Opera Golf 2019

Snön ligger vit och det är vinterkallt. Dock har förberedelserna inför golfåret redan tagit sin början. Vi har skickat ut anmälan - inbjudan till Café Opera Golf 2019. Missa inte att anmäla dig före den 25 februari. Spelschemat för årets COG presenteras inom kort här på hemsidan - vi garanterar ett spännande och späckat program.
Visa nyhet och kommentera
11 december 2018

Café Opera Golf årsavslutning 2018

Grattis till Anders Scharp - Årets Golfare - Kepsen av för alla våra COG medlemmar för ett intensivt och roligt golfår! Nu laddar vi för 2019 och nya utmaningar. Inbjudningarna och nästa års spelschema skickas ut i januari. Men innan dess.. Stort tack igen för i år, God Jul och Gott Nytt år!
Visa nyhet och kommentera
7 november 2018

Glögg - Golf Måndagen den 10 december

Välkomna till årets Café Opera Golf avslutning - Glögg - Golf - Måndagen den 10 december kl 18:00. Vi träffas på END ingång till höger om Operabaren/Bakfickan. Vi korar årets golfare, dricker glögg o kaffe med pepparkakor. Naturligtvis blir det också vårt traditionella JULLOTTERI.
Visa nyhet och kommentera
4 oktober 2018

- Nattgolfen - Årets sista Café Opera Golf tävling

Årets sista COG tävling spelades på Arlandastad Golf - Nattgolfen - Vinnare denna så krispiga afton blev James Li. Samma resultat hade Håkan Josefson 2:a och Anders Scharp 3:a. I denna trio hade James lägst hcp. Hela resultatlistan hittar du under fliken Tävlingar.
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2019

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är 350 stycken glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »10 april ‐ Café Opera Golf On Tour
1 maj ‐ Matchplay 2019 ( maj -sept )
17 maj ‐ Blomman Scramble
5 juni ‐ Gotland Visby GK.
13 juni ‐ Kval till Final 13 - 14 Juni
1 juli ‐ Båstad Skåne Trophy
2 augusti ‐ Hosted by Kia & Peter
6 augusti ‐ Bro Hof Invitational 2019
TBA ‐ Hosted by Steffo & Niklas
6 september ‐ The Final
TBA ‐ Höstpokalen
TBA ‐ Nattgolfen

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist