Det blir inte alltid som planerat...

Vi hade planerat och sett framemot vår Café Opera Golf - årsavslutning och middag på Operakällarens festvåning den 24 november. Ni har säkert noterat och uppmärksammat den senaste informationen och de skärpta corona restriktionerna från folkhälsomyndigheten. Med anledning av detta kommer vi att skjuta på kalaset. Vår intention är kunna genomföra detta så snart tillfälle ges. Massor av finfina priser till kval / final vinnarna ska ju överlämnas. Som traditionen påbjuder ska vi lotta ut finfina priser i ”klassisk glögg- golf anda ” och avslöja vem som blev årets golfare. Så kära COG medlemmar, håll ut! Trots oförutsägbara och ombytliga c – tider har vi kunnat genomföra sju av årets tio Café Opera Golf tävlingar. Inför 2021 står vi starka och laddade, de flesta speldatum är redan fix.. kommer här på hemsidan inom kort. Det blir också lite nytt spännande i spelschemat.
Visa nyhet och kommentera
24 oktober 2020

SAVE THE DATE - tisdagen den 24 november

En kråka i din kalender är att rekommendera!
Visa nyhet och kommentera
10 oktober 2020

22:a upplagan av Nattgolfen avgjord.

Flertalet bollar försvann i kvällsmörkret men samtliga spelare kom ” i mål ” Härlig nattgolf på Arlandastad Golf och nytt segernamn på ” nattapokalen ” – Claes Arlert – Grattis! - Tack till alla er som var med denna 22:a upplagan av COG Nattgolfen! Du hittar hela resultatlistan under ” Tävlingar ”
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
24 september 2020

Next stop... Nattgolfen 8 oktober

Välkomna att spela Nattgolfen på Arlandastad Golf´s elbelysta 6 håls slinga, vi spelar två varv! Torsdagen den 8 oktober. - Shotgun 18:30. Anmälan till bronz@cafeoperagolf.com Begränsat antal platser. Först till kvarn!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2021

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är ett gäng glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »TBA ‐ Café Opera Golf On Tour
1 maj ‐ COG Matchplay 2021
12 maj ‐ Blomman Scramble
25 maj ‐ Hosted by A Scharp/Villa Baro/Åtvidaberg GK
TBA ‐ The Battle of Gotland
16 juni ‐ 2 - Manna Scramble
28 juni ‐ Båstad Skåne Trophy
TBA ‐ Hosted by...
10 augusti ‐ Bro Hof Invitational
TBA ‐ Hosted by Steffo & Niklas
3 september ‐ The Final
18 september ‐ Höstpokalen/Knistad
TBA ‐ Nattgolfen

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist