Höstpokalen 2021 på Knistad Golf CC

Spännande, ovisst in till sista hålet.. Årets Höstpokal avgjordes i det skönaste höstväder på fina Knistad Golf CC. Längsta strået drog Christer Axengard som segrade före Jonas Hansson och Niklas Blide. Hela resultatlistan under " Tävlingar "
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
5 september 2021

The Final 2021

Äntligen, en final med gemensam samling - shotgunstart och middag/prisutdelning på Operakällaren. Tack alla ni som var med denna härliga golfdag och festliga afton! Stort grattis till årets finalvinnare; Christer Axengard och Carina Hellströmer :) Resultatlistan hittar du under TÄVLINGAR
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
25 augusti 2021

Höstpokalen - Knistad

Ljuv musik, för att inte säga het kärlek, har uppstått i mötet mellan Caféoperagolfen och Knistad Herrgård. Med bar, cigarrlounge, första tee och artonde green inom 80 meter har elitidrottsfolket i vår klubb upptäckt att det är optimalt för ett Battle. Anmäl dig till årets HÖSTPOKALEN!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
13 augusti 2021

The Final 3 september

Välkommen att spela The Final fredagen den 3 september på Arlandastad Golf Masters Banan. " Inget kval vårat val alla spelar final " På kvällen blir det middag och prisutdelning på Operakällarens festvåning. Skynda och anmäl dig!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2021

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är ett gäng glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »TBA ‐ Café Opera Golf On Tour
15 maj ‐ COG Matchplay 2021
25 maj ‐ Hosted by Scharpen
2 juni ‐ Blomman Scramble
8 juni ‐ The Battle of Gotland
16 juni ‐ 2 - Manna Scramble
28 juni ‐ Båstad Skåne Trophy 2021
TBA ‐ Hosted by...
3 augusti ‐ Bro Hof Invitational
TBA ‐ Hosted by Steffo & Niklas
3 september ‐ The Final
18 september ‐ Höstpokalen/Knistad
TBA ‐ Nattgolfen

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist