Kvaldagarna blev en solskenshistoria...

Jomenvisst, toppen väder och ett gäng happy golfare kämpade i dagarna två. Ta del utav resultatlistan och se om du gick vidare till The Final. Du hittar listan under " Tävlingar " i menyn.
Visa nyhet och kommentera
10 juni 2018

Kval till Final - Startlistor - 14 & 15 Juni

Vi ser fram emot två spännande kvaldagar den 14 o 15 juni på Arlandastad Nya Banan. Kvalplats leder till THE FINAL som spelas den 7 september. Lycka till!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
7 juni 2018

The Battle Of Gotland 6 - 7 juni

Succé för vår nya tävling på Gotland! Sol & vind & vatten.. Visby GK visade upp sin vackraste sida, underbar bana som fick oss alla att enhälligt basunera ut, " vi kommer tillbaka nästa år " Jomenvisst, vi fick en värdig vinnare. Kepsen av för Jonas Höijer, grattis! Du hittar hela resultatlistan under "Tävlingar"
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
29 maj 2018

Båstad Skåne Trophy 2018

Välkomna till Café Opera Golf Båstad Skåne Trophy 2018. Årets tävling, 16:e upplagan, spelas den 2 - 4 juli. Anmäl dig NU, först till kvarn!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2018

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är 350 stycken glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera! Visa tävlingsprogrammet »Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist