Välkomna till årets Glögg - Golf

Årets Glögg - Golf tisdagen den 20 december. Plats: Operakällarens festvåning. Tid: 18:00. Vi njuter av god glögg o pepparkakor, säger snälla saker till varandra och håller tummarna att vi vinner på vårt fina jullotteri, välkomna!
Visa nyhet och kommentera
11 oktober 2022

Årets sista tävling NATTGOLFEN..

Årets sista tävling - Nattgolfen är avgjord. Vinnare Thomas Sturesson - Grattis - tvåa blev George Reispass och trea Claes Arlert. Hela resultatlistan under " Tävlingar "
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
25 september 2022

Nattgolfen 2022

Vi avslutar tävlingssäsongen med Nattgolfen på Arlandastad Golf´s elbelysta 6-håls slinga ( vi spelar två varv ) ALLA får pris! Shotgun 18:30. ANMÄLAN till bronz@cafeoperagolf.com Startavgift: 500:-
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
21 september 2022

HÖSTPOKALEN

24:e upplagan av Höstpokalen avgjordes i härligt soligt sensommar/ höstväder på Knistad Golf & Country Club. Det blev en kamp in på sista hålet med Christer Axengard som segrare före Nils G Jonsson och trean Claes Arlert. Ni hittar hela resultatlistan under " Tävlingar "
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2022

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är ett gäng glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »11 maj ‐ Blomman Scramble
23 maj ‐ Hosted by Jimmy Trosa
7 juni ‐ The Battle of Gotland
27 juni ‐ Båstad Skåne Trophy
5 augusti ‐ 2 - Manna Scramble
16 augusti ‐ Bro Hof Invitational
9 september ‐ Matchplay 2022
9 september ‐ The Final
17 september ‐ Höstpokalen/Knistad
10 oktober ‐ Nattgolfen

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist