Café Opera Golf On Tour 2023

Golfkompisar, äntligen har vi återigen möjlighet att under härligt värmande medelhavssol spela på kanonbanor, bo på kanonhotell, skåla i Carlos Primero och garva tillsammans. COG On Tour återupptas!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
17 januari 2023

Café Opera Golf 2023

God fortsättning, hoppas ni alla har haft sköna helger! Nu laddar vi för golfsäsongen 2023. Inom kort skickar vi ut INBJUDAN 2023 glöm inte meddela ev. adressändring.
Visa nyhet och kommentera
21 december 2022

TACK för i år - Glögg Golf 2022 !

Som traditionen påbjuder avslutade vi årets Café Opera Golf med Glögg - Golf på Operakällarens festvåning. Glada pristagare och glada lotterivinnare - God Jul och Gott Nytt år! Snart stundar en ny spännande golf säsong, håll ut!
Visa nyhet och kommentera
12 november 2022

Välkomna till årets Glögg - Golf

Årets Glögg - Golf tisdagen den 20 december. Plats: Operakällarens festvåning. Tid: 18:00. Vi njuter av god glögg o pepparkakor, säger snälla saker till varandra och håller tummarna att vi vinner på vårt fina jullotteri, välkomna!
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2023

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är ett gäng glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »1 maj ‐ Matchplay 2023
7 maj ‐ COG On Tour
16 maj ‐ Blomman Scramble
29 maj ‐ Hosted by Jimmy Trosa
26 juni ‐ Båstad Skåne Trophy
TBA ‐ 2 - Manna Scramble
18 juli ‐ The Battle of Gotland
1 september ‐ The Final- på Bro Hof
16 september ‐ Höstpokalen - Knistad
TBA ‐ Nattgolfen

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist