Båstad Skåne Trophy - 20 års jubileum 27 - 29 juni

Marie Hellström segrade 2003 i den första - Båstad Skåne Trophy - I år är det 20 - års jubileum! Missa inte detta golf kalas! Vi börjar med Jimmy´s foreplay på Bjäre GK för att sedan göra upp på Båstad GK - Gamla - Nya - Gamla. Häng mé!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
17 maj 2022

The Battle of Gotland

Äntligen - The Battle of Gotland på # 1 banan i Sverige Visby GK - Kronholmen. Klicka nedan på " Visa tävlingsinformation " där hittar du tävlingsinfo och hur du anmäler dig! Häng mé till härliga Gotland.
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
12 maj 2022

Blomman Scramble - vinnarlaget 2022

Äntligen, gemensam samling - shotgun - gemensam lunch och prisutdelning plus finfint väder, årets Blomman Scramble blev en kanonstart på Café Opera Golf säsongen. Högst upp på segerpallen och segrare, Neil Fossett - Anette Tjärnvall - Britt-Marie Bäcke - Kari Tatti. Hela resultatlistan; klicka på " Visa tävlingsinformation " nedan.
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera
23 maj 2022

" Hosted by Jimmy i Trosa

Den 23 maj är du välkommen att deltaga i ” hosted by Jimmy ” med spel på Åda Golf & Country Club och middag & prisutdelning på 2 små svin i Trosa. Klicka på " Visa tävlingsinformation " hur du anmäler dig!
Visa tävlingsinformation
Visa nyhet och kommentera

Tävlingar 2022

Brokigare skara än Café Opera Golf är svår att finna. Vi är ett gäng glada golfare som har en sak gemensamt: kärleken till Café Opera - och kärleken till golf!
Visa tävlingsprogrammet »11 maj ‐ Blomman Scramble
15 maj ‐ Matchplay 2022
23 maj ‐ Hosted by Jimmy Trosa
7 juni ‐ The Battle of Gotland
TBA ‐ 2 - Manna Scramble
27 juni ‐ Båstad Skåne Trophy
9 augusti ‐ Bro Hof Invitational
2 september ‐ The Final
17 september ‐ Höstpokalen/Knistad

Honärsmedlemmar


Helen Alfredsson

Helen är den enda av våra medlemmar (än så länge..) som vunnit en Major. Många av oss har svårt att ens få bollen av peggen, så det är en ynnest att få ha en så duktig spelare som ambassadör.
@golfnyheter
@steffotornquist